2013-11-04 18:31:05• hírek • MTI

Eminem a Youtube sztárja

Eminem vehette át az év előadójának járó díjat a YouTube első zenei díjátadóján, amelyet vasárnap New Yorkból közvetítettek élőben a videomegosztó portálon.

A Google tulajdonában lévő közösségi videomegosztó portál gáláján, amelyet mások mellett Spike Jonze rendezett, Lady Gaga, valamint két rapper, Tyler, the Creator és Eral Sweatshirt is fellépett.

Eminem mellett a Dél-Koreában megasztárnak számító, az amerikai közönség előtt még kevéssé ismert Girls' Generation is díjazott lett: ők kapták Az Év Videója elismerést. A Macklemore-Ryan Lewis hiphopduó pedig, amely egyebek mellett Same Love című meleghimnuszával vált ismertté, Az Év Áttörése kategóriában lett díjazott.

A portál az Innováció-díjat a See Me Standing előadójának, DeStormnak ítélte oda, a Jelenség-díjat pedig a vidám házi videói miatt a YouTube-on rendkívül népszerű kanadai Walk off the Earth együttes és egy másik kanadai, egy tehetségkutatón befutott beatboxos sztár, krNfx kapta.

A felhasználók által feltöltött számtalan YouTube-videót elismerő Response of the Year (Az Év Válasza) díjat Lindsey Stirling hegedűs és a Pentatonix kapta a Radioactive című Imagine Dragons-szám feldolgozásáért.

A zenei piacon fontos szerepet betöltő YouTube az év végéig fizetős szolgáltatással is elő akar állni. A modell lényege, hogy az előfizetők hirdetésmentesen érhetik el az online csatorna tartalmait.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: